peza Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 witam jaka kupic karte muz. aby fajnie grała tzn zalezy mi na dobrej jakosci muzy w mp3 na grach wogole mi nie zalezy ani na filmach..acha karta ma chodzic podlaczona do wiezy ktora ma dwie kolumny 80wat w RMS nie to byc karta do zadnych zestawów 5.1 itp . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donpablox Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja sobie kupilem sound blaster live 5.1. Taka mi doradzono na forum i jestem zadowolony.Dzwiek dynamiczny odrywa sie od glosnikow.Jedyna wada ze nie ma nowych, trzeba sie ratowac allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 witam jaka kupic karte muz. aby fajnie grała tzn zalezy mi na dobrej jakosci muzy w mp3 na grach wogole mi nie zalezy ani na filmach..acha karta ma chodzic podlaczona do wiezy ktora ma dwie kolumny 80wat w RMS nie to byc karta do zadnych zestawów 5.1 itp . 1. Napisz do ilu 2. mp3 i jakość wykluczają się na wzajem ...odrywa sie od glosnikow... :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 1. Napisz do ilu 2. mp3 i jakość wykluczają się na wzajem :smile2: tak do 300zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jak do 300zł to: Creative SB Audigy2 ZS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ale ZS2 to tylko jezeli planuje kiedys zestaw 5.1 Wystarczy live5.1 . Szkoda kasy na ZS2 do wiezy tylko. Chyba ze masz akurat 300zł grafis to bierz ZS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alef Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) jesli ma to byc karta tylko do stereo to wg mnie najlepsze rozwiazanie to karta USB na PCM2702+AD8066 na allegro mozna ja wyrwac tu pozdro Edytowane 8 Lutego 2006 przez alef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...