JROX Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Po wieprzowym jakoś do tej pory sraki nie miałem, a po fastfodach jakos tak. ...wiesz co swienie jedza ?? A wiesz co w niektórych barach, czy też MCD dodają "od siebie" bo mi się wydaje że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 bzdura , bzdura i jeszcze raz bzdura. Std jakości czystości i higiena w mc są na bardzo wysokim poziomie wiem bo mój bardzo dobry przyjaciel tam pracował nie ma mowy o żadnym dodawaniu od siebie wszędzie są kamery o dbałośc o higiene bardzo wysoka , potem jeszcze pracował w sphinxie( tego to naprawde nie polecam co prawda u niego nie praktykowali dodawania od siebie-(takie historie krążą o sphinxie . ale ogólnie mówił , że syf , malaria itp.). Później chłopak pracowałw "bananowych drogich knajpach" i o tych miejscach wypowiadał się pozytywnie , choć mówił, że dbałośc o higiene jest wyższa w macu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Po wieprzowym jakoś do tej pory sraki nie miałem, a po fastfodach jakos tak. A wiesz co w niektórych barach, czy też MCD dodają "od siebie" bo mi się wydaje że nie. w Mc moga dodawac co chca bo rzadko tam bywam...a watpie zeby dalo sie cos dodac od siebie do kurczaka..bo niby gdzie ?? Z tego wynika ze na slasku sa dobre fastfoody...to w waszych czystych krainach polski sa jakies felerne ze tylko sie biegunki lapie...mnie to jeszcze nie spotkalo zreszta ktos juz tu powiedzial KFC to najlepszy fastfood a wy tu robicie OT bo w temacie napisane jest "KFC - kto lubi?" a nie "kFC - godzinne siedzenie w kiblu po ich zarciu" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A czy ja mówie że KFC jest złe. Akurat KFC lubie, ale nie zapuszczam sie do innych fastfoodów, po przykrych przeżyciach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 hehe ok, no to nie schodzmy juz wiecej na mcdonaldy i inne bzdety..KFC rulez :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 w Mc moga dodawac co chca bo rzadko tam bywam...a watpie zeby dalo sie cos dodac od siebie do kurczaka..bo niby gdzie ?? Z tego wynika ze na slasku sa dobre fastfoody...to w waszych czystych krainach polski sa jakies felerne ze tylko sie biegunki lapie...mnie to jeszcze nie spotkalo zreszta ktos juz tu powiedzial KFC to najlepszy fastfood a wy tu robicie OT bo w temacie napisane jest "KFC - kto lubi?" a nie "kFC - godzinne siedzenie w kiblu po ich zarciu" :P Ja na początku topicu powiedziałem że KFC jest całkiem smaczny, lecz niestety mam "sensacje" po spożyciu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 u ojca w pracy raz byla maszynka do robienia hamburgerow (kotletow) [; bo zepsula sie hydraulika. wiecie jak to dziala? jest takie drobne sitko na to sitko wrzuca sie np mieso, jakies chrzastki, stare kalosze, przyprawy etc. potem wielka prasa przepycha to przez to sitko i z drugiej strony wychodza kotleciki:P jednak wole jesc faszerowane hormonami i innymi sterydami kurczaki niz kotlety z takiej maszynki w ktorych niewiadomo co jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 u ojca w pracy raz byla maszynka do robienia hamburgerow (kotletow) [; bo zepsula sie hydraulika. wiecie jak to dziala? jest takie drobne sitko na to sitko wrzuca sie np mieso, jakies chrzastki, stare kalosze, przyprawy etc. potem wielka prasa przepycha to przez to sitko i z drugiej strony wychodza kotleciki:P jednak wole jesc faszerowane hormonami i innymi sterydami kurczaki niz kotlety z takiej maszynki w ktorych niewiadomo co jest. dokładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) ano [; jutro chyba pójde do kfc coś przegryść ;) mam blisko, bo w promenadzie, a obok jest PH, a kawałek dalej jest Makdonald xD żyć nie umierać [; lubie wszystkie te Fastfoody (no nie wiem czy takie fast, w KFC ostatnio czekałem 20(!) minut w kolejce bo jakiś rumun kupował dla swojej rodzinki 7 kubełków każdy po 50 zł o.O ehh... sie wqrwiłem wtedy ostro bo przepadła mi darmowa herbatka w KFC) xD pzdro Edytowane 24 Lutego 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Macie darmowe herbatki ? :P a my nie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mejs Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Longer R-U-L-E-S najlepszy zwyczajny. Misiek ja też jestem z opola! I też mam CoNieco pod szkołą prawię. Jeżeli chodzisz do tej co ja będzie wystarczył jeden wyraz :D jeżeli do niej chodzisz zrozumiesz..:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 stripsy z sosem slodko kwaśnym , własnie takie konsumuje pod zimne piwko pyszne są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 darmowa herbatka jest jeśli masz kome w heyah ;) wysyłasz smsa za 3 gr. pokazujesz go sprzedawcy i otrzymujesz herbatke do zestawu. W cinema city jest darmowy mały popcorn (no dobra, troche mniejszy niż mały, ale co tam, grunt że darmowy) tzn. darmowy- sms kosztuje 3 gr. i tylko tyle ;) pozdro a właśnie, wczoraj polazłem do kfc i sie strips menu najadłem czy jak ono sie tam nazywa z małym rozszerzeniem ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 mozecie mi powiedziec w jaki sposob w kfc uzyskuja oni taka panierke? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Tez mnie to kiedys ciekawoilo ;). Ja lubie chodzic do MacKfaka (chyba tylko w szczecinie jest) i do Mcdonalda ale to tylko mcdrive, jakies frytki i szejk/mcflury, zeby sie tam najesc to trza wydac kupe sieki, za to wole isc i kupic smacznego szaszylczka i najesc sie do syta za nie duze pieniadze + na zdrowie mi wyjdzie. Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Na allegro masz zestawy do zrobienia tej paniery. Ogólnie lubię KFC, ale mają tam straszne ceny za te kurczaki, w których większość to kości. Longery są ok, ale najbardziej lubię chodzić do Pizzy Hut na "bar sałatkowy". Pieczarki z sosem bodajże 1000 wysp są super. Oprócz tego farmerska jest pyszna ;] A co do anomalii po jedzeniu to zależy od osoby. Mój brat po jednym cheesburgerze marudzi godzine, ze boli go brzuch, a ja po 3 hamburgerach i 2 shake'ach czekoladowych nic nie mam. A tak ogólnie raz siedzę z kumplem i coś tam gadamy i mówię nagle, że napiłbym się takiego shake z mcdonalda. On na mnie patrzy i mówi, że słyszał, że podczas badań wykryli tam 108 rodzajów spermy. Co więcej jak się z tego śmiałem przy paru osobach na następny dzień, to powiedzieli, że to jest prawda i nie ma z czego się śmiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 A tak ogólnie raz siedzę z kumplem i coś tam gadamy i mówię nagle, że napiłbym się takiego shake z mcdonalda. On na mnie patrzy i mówi, że słyszał, że podczas badań wykryli tam 108 rodzajów spermy. Co więcej jak się z tego śmiałem przy paru osobach na następny dzień, to powiedzieli, że to jest prawda i nie ma z czego się śmiać.A łyżka na to - niemożliwe ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Na allegro masz zestawy do zrobienia tej paniery.bardzo bardzo bardzo prosze o linka :) sam niestety nie znalazlem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 http://www.kurczak.neostrada.pl/humor/kurczak/przepisy.htm przetlumaczy ktos? a to z innej strony: zapomniałem dodać że kurczak nigdy nie wyjdzie taki jak w KFC ponieważ mają specjalne piece ciśnieniowe także jest nie do podrobienia :( http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=8204 a tu panierka do kupienia: http://sklepkolonialny.cybertrader.pl/inde...ukt&id=1114 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=601890&id_f=5 tu caly przepis: http://www.kuchenna.host.sk/przepisy/kfc.html#kentucky no i komu tu wierzyc, a linkow jest cala masa wiecej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Akurat teraz nie ma wystawionej paniery. Kiedyś moja mama robiła i z zewnątrz wyglądały identycznie, ale w smaku się różniły (choć też były świetne ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Na eMulu są takowe przepisy np. twistery Co do twisterów, ja takowe potrafie zrobić [; a nic trudnego, w sklepie kupuje się takie placki, jset ich jakoś 4 za 6zł, i smak jest identyczny jak z KFC, a środek dobieramy sami, i wychodzi zdrowiej niz w KFC, i pewnie tanije, bo twister koło 7zł Ja ostatnio jadłem :banana: :banana: :banana: :banana: "kurczak w panierce salata do syta kukurydza! papryka! wszystko w chlebie pita!" :banana: :banana: :banana: :banana: i male to jest strasznie :D ale dobre ;) Kubełek kibica też ostatnio jadłem i to się u nich najbardziej opłaca. Za 20zł, dzielimy na 2 osoby (ja tak zrobiłem) i za 10zł mamy bardzo dużo jedzenia z piciem i frytkami Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 KFC w sumie jedyny fast-food gdzie się mogę ew. stołować (MC to ew. ostatnio Kanapka Sycylijska). Zazwyczaj biorę Twister zestaw + 2 twister osobno. Mi smakuje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPA Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Kto mieszka w na obrzezach Londynu ,ewentualnie gdzis indziej w UK niech koniecznie sprawdzi malego konkurenta KFC Favorite Chicken jesli chodzi o przyprawy i smak lepsze niz KFC bynajmniej te w ktorych jadlem ,a bylo ich pare w Londku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Popieram... Mieszkałem kilka bloków od knajpy Favorite Chicken, polecam żeberka tam serwowane :) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Galago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja tam z KFC jadam tylko Hot Wingsy. Najesc sie tym nie da, ale bardzo mi smakuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Do szczęścia mi wystarczą polędwiczki z sosem musztardowym + cola (czy pepsi - nie pamietam co jest w kfc), czasem frytki, ale one rewelacyjne nie są. Mam delikatny żołądek, a po kfc jakoś mi się specjalnie nic nie dzieje, tak samo po MacDonaldzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...