Gość rafifeo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 jesli juz ktos to odkopal :P to ja sie jeszcze o cos spytam zeby nie zakladac nastepnego topicu: Na catalystach wszystko w cieniami mam ok, a na omegach sa jakies takie "kwadratowe" i poszarpane... czy da sie to jakos ustawic?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 to jak, odpowie ktos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 piszesz o nfs mw? jesli tak, to gratuluje, bo ja u siebie zawsze mam kwadratowe/"poszarpane" cienie... na kazdych sterownikach jesli zas piszesz o czyms innym to sprecyzuj swoj problem... (jaka gra itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 nie pisze o nfs:mw, tylko ogolnie, na catalystach jest ok, a na omegach obojetnie w jakiej grze cienie wychodza mocna poszarpane i takie kwadratowe o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 obecnie gram w malo zroznicowana gamę gier, ale raczej (oprocz nfs mw) nie zauwazylem tych obajawow, o ktorych piszesz (np. w God Fathera, TRL, PES5 czy Hitmana 2 gralem na omegach i cienie byly ok, nie bylo zadnych "poszarpanych") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Może zapodaj screena, wtedy sie zobaczy, a jakich konkretnie używasz tych omeg?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 juz po problemie, przeinstalowalem winde i z omeg 25.97a zainstalowalem, jedna nowsza wersje. juz kwadraty tylko sa rzeczywiscie w nfs:mw :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jak na moje to mogłeś mieć włączone APC (alternate pixel centres) ale ja nawet przy włączonym w TRL nie zauważyłem kwadratów, więc została tylko reinstalka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...