Nyny Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 SIema, jak juz kiedys pisałem miewam ciągłe zwisy kompa:D Probowałem juz chyba wszystkiego i nic nie pomaga. Myslałem ze to wina zasilacza ale mam juz w domu 3 zasilacze i na kazdym to samo a mianowicie: Konfig jak w podpisie procek puszczony na 133x11.5 temp. 48stopni i ciagłe zwisy :( jak puszcze procka na 100x11.5 wszystko jak reką odjoł, nie ma zwisów:D Jak zmienie grafe na gf2mx400 i zostawie procka na 133x11.5 również zwisy mijają. Niech ktos mi powie co jest grane bo juz trace nerwy. Myslalem ze to zasilacz nie wyrabia ale bez przesady zeby 3 zasilacze w tym jeden 400W dawały takie same objawy. Dodam jeszcze ze zwisy nastepuja najczesniej w grach lub benchmarkach czasem w windzie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 moze rdzen masz ukruszony ?? to bardzo prawdopodobne jak masz zwisy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrobny Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Przytrafiło mi się to samo z Duronem 1200, mianowicie wymieniłem radiator na chipsecie na większy i nałożyłem nową pastę pod procka (użyłem pasty z miedzią) tylko uważaj bo to dobrze przewodzi prąd. Najlepiej odrazy sprawdź rdzeń bo jak mówi porzednik to też może być przyczyną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...