Michal2 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 mam joypada no kompa pc. działa idealnie ale slyszlaem ze są jakies sterowniki do joypada ktore dają mu wibracje ODP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 no mam takie ale do karty graficznej :) dodają jej możliwość prasowania i podgrzewania jedzenia, a słyszałem że trwają już testy ze sterownikiem który da nam możliwość dodatkowo jeszcze prania.. warto czekać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ig00rek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 mam joypada no kompa pc. działa idealnie ale slyszlaem ze są jakies sterowniki do joypada ktore dają mu wibracje ODP Aby joypad miał wibracje musi mieć czym wibrowac, tzn musi mieć silniczek który wprowadzi go w wibracje. Bez tego sterowniki nic nie zdziałają, bo niby jak? Więc jeśli chcesz mieć wibracje to musisz mieć odpowiedniego joya, do którego sterowniki odpowiednie będą dodane w standardzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...