Skocz do zawartości
manfred

Asus A6r-b002 Ma Color Shine Czy Nie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie ma ten Asusik Color Shine czy nie ma ?

Nie mowie tutaj o nastepnej technologi bo wiem ze wyzsze modele maja Color Shine +Crystal Shine.

Na stronie asusa podaja ze ma w opisach sklepowych raz podaja raz nie.

Aha i prosilbym kogos kto ma takiego o jakas opinie dotyczaca tej matrycy w tym modelu, reszta bebechow mnie nie interesuje - wiem ze jest opisany w recenzji.

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z asus.pl ma. Dzis bylem w BitComputer potwierdzaja. Jasnosc wedlug testu na egieldzie nawet wieksza niz w Toshibie A100 z TruBrite, wyglada calkiem niezle przyznam szczerze, choc matryca oczywiscie matowa :)

P.S Manfred - mam do wyboru ASUS A6r-B037 ( to samo co 002 ale ma celerona 1.7 ) i twojego amilo. Wszystko sumie przemawia mi za pierwszym ( wyposazenie, procek oraz troche nizsza cena ) poza matryca ( przyznaje, kolory ladniejsze w AMILO ). Ja bede jednak przez wiekszosc czasu pracowal na tekscie ( programuje ) a slyszalem, ze dlugie siedzenie przy matrycy z refleksem troche meczy oczy... wiec sam nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z asus.pl ma. Dzis bylem w BitComputer potwierdzaja. Jasnosc wedlug testu na egieldzie nawet wieksza niz w Toshibie A100 z TruBrite, wyglada calkiem niezle przyznam szczerze, choc matryca oczywiscie matowa :)

P.S Manfred - mam do wyboru ASUS A6r-B037 ( to samo co 002 ale ma celerona 1.7 ) i twojego amilo. Wszystko sumie przemawia mi za pierwszym ( wyposazenie, procek oraz troche nizsza cena ) poza matryca ( przyznaje, kolory ladniejsze w AMILO ). Ja bede jednak przez wiekszosc czasu pracowal na tekscie ( programuje ) a slyszalem, ze dlugie siedzenie przy matrycy z refleksem troche meczy oczy... wiec sam nie wiem.

EEEEEE - co ty :)

wlasnie w bicie tez porownywalem - asusik bardzo ok, ale amilo matryca lepsza :), w sumie trudny wybor bo wedlug mnie oba lapki oki - asus ma torbe myszke i kamerke :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi