manfred Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak w temacie ma ten Asusik Color Shine czy nie ma ? Nie mowie tutaj o nastepnej technologi bo wiem ze wyzsze modele maja Color Shine +Crystal Shine. Na stronie asusa podaja ze ma w opisach sklepowych raz podaja raz nie. Aha i prosilbym kogos kto ma takiego o jakas opinie dotyczaca tej matrycy w tym modelu, reszta bebechow mnie nie interesuje - wiem ze jest opisany w recenzji. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sema Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Zgodnie z asus.pl ma. Dzis bylem w BitComputer potwierdzaja. Jasnosc wedlug testu na egieldzie nawet wieksza niz w Toshibie A100 z TruBrite, wyglada calkiem niezle przyznam szczerze, choc matryca oczywiscie matowa :) P.S Manfred - mam do wyboru ASUS A6r-B037 ( to samo co 002 ale ma celerona 1.7 ) i twojego amilo. Wszystko sumie przemawia mi za pierwszym ( wyposazenie, procek oraz troche nizsza cena ) poza matryca ( przyznaje, kolory ladniejsze w AMILO ). Ja bede jednak przez wiekszosc czasu pracowal na tekscie ( programuje ) a slyszalem, ze dlugie siedzenie przy matrycy z refleksem troche meczy oczy... wiec sam nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Zgodnie z asus.pl ma. Dzis bylem w BitComputer potwierdzaja. Jasnosc wedlug testu na egieldzie nawet wieksza niz w Toshibie A100 z TruBrite, wyglada calkiem niezle przyznam szczerze, choc matryca oczywiscie matowa :) P.S Manfred - mam do wyboru ASUS A6r-B037 ( to samo co 002 ale ma celerona 1.7 ) i twojego amilo. Wszystko sumie przemawia mi za pierwszym ( wyposazenie, procek oraz troche nizsza cena ) poza matryca ( przyznaje, kolory ladniejsze w AMILO ). Ja bede jednak przez wiekszosc czasu pracowal na tekscie ( programuje ) a slyszalem, ze dlugie siedzenie przy matrycy z refleksem troche meczy oczy... wiec sam nie wiem. EEEEEE - co ty :) wlasnie w bicie tez porownywalem - asusik bardzo ok, ale amilo matryca lepsza :), w sumie trudny wybor bo wedlug mnie oba lapki oki - asus ma torbe myszke i kamerke :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...