Gość mirek-firek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 poszukuję bios do płyty KT 600 chipset via vt 8377 apollo szukałem w necie ale bez rezultatów proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Nie dziwie sie skoro nawet nie wiesz jaka masz plyte glowna! Zeby znalezc bios trzeba znac model i producenta plyty, a bios sciaga sie ze strony producenta. Wiec jak juz sie dowiesz jaki masz model plyty to wpisz w google i odszukaj strone producenta. Jezeli nie uda Ci sie odszukac modelu plyty to podaj na forum bios id w razie gdybys nie wiedzial co to jest bios id to wpisz w google, a wszystkiego sie dowiesz (najlepiej w wyszukiwarce grafiki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek-firek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 czy chodzi o to:07/162004-KT600-8237-6A6LYD4FC-00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Włącz Everesta i tam sprawdź dokładny model i producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek-firek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 a skąd mogę pobrać teg eweresta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 a skąd mogę pobrać teg eweresta Chociażby z tąd. A tak pozatym to polecam www.google.pl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 :arrow: ta płyta? http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_sp...TYPE=MB&SITE=PL ... masz najnowszy BIOS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek-firek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dzięki wszystkim znalazłem ale niestety bios jest taki sam jaki ja mam mam jeszcze pytanie odnośnie biosów nieoficjalnych czy do mojej płyty są takowe jeszcze raz dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dzięki wszystkim znalazłem ale niestety bios jest taki sam jaki ja mam mam jeszcze pytanie odnośnie biosów nieoficjalnych czy do mojej płyty są takowe jeszcze raz dziękujęA jaką masz płytę główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...