Gość Bari Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam kupilem zasilacz Fortron 400W podlączylem go do kompa :/ chodzil przez 2 minuty i zaczynal sie wydobywac specyficzny zapach palenia /topienia sie plastiku kabli :/ CZy to jest normalne w nowych zasilaczach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam kupilem zasilacz Fortron 400W podlączylem go do kompa :/ chodzil przez 2 minuty i zaczynal sie wydobywac specyficzny zapach palenia /topienia sie plastiku kabli :/ CZy to jest normalne w nowych zasilaczach :/nie zauważyłem u siebie takich obiawów :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 nie zauważyłem u siebie takich obiawów :blink:Hmm to zależy o jakim smrodzie mowisz ?. Mi np moj zasilacz procomp 400W smierdzial tak dziwnie przez 2 tygodnie az sie troche powygrzewał i przeszło ( a smierdzialo w całym pokoju hehe .) Wiec forton tez sie wygrzeje i przestanie z niego tam smierdziec. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Heh oddalem go i dostalem nowy zasilacz Tamten byl z jakiejsc wadliwej serii :] Nowy Fortron 400W chodzi pięknie i cichutko :] Polecam te Zasilacze!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 u mnie tez nie bylo takich problemow :) chodz na poczatku ladnie pachnial nowoscia ;) a nie powiem ze tego nie lubie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Nic nie pachnie, synu, tak jak zasilacz palący sie o poranku (po całej nocy łupania w gry) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 hehehhe naszczescie moj nie pachnie .Jest wymieniony i jestem w nim zakochany bo jest taki cichy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...