Skocz do zawartości
wilk100

Polska to pustynia

Rekomendowane odpowiedzi

Mieszkam w Łodzi i zeby miec takie "cudenka techniki" zwiazane z podkrecaniem czy chlodzeniem to musze az jechac do Warszawy. Łódz to kompletne zadupie jesli chcesz cokolwiek zmodyfikowac w swoim kompie to wal do stolicy lub sobie zamow bo tu nic nie kupisz.OOO przepraszam ostatno udalo mi sie kupic kabel ATA 100 okragly ale to tez podejrzanej produkcji. O blokach wodnych czy tych "wynyslnych wentylatorach " ktore np: sa na stronce 4max.com.pl to mozna pomazyc.

:evil: Druga sprawa. Przegladam gazete ENTER i jest test dyskow niby nic , ale czytam ze dyski pakowane sa w pudelka i daja do tego jaks dyskietke czy plytke z oprogramowaniem.Dotyczylo to modelu WD ale inne tez sa w opakowaniach. Zapytalem sie w sklepie czy dysk jest w opakowaniu a gosc na mnie spojrzal jak bym mu ojca kaloryferem zabil. 8O

Takie jest miasto Łódź. Po prostu pustynia tylko standradowe rzeczy.Piasek jest ale wiaderka i łopatki nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie martw sie. we wrocku jest podobnie. np. kiedy szukałem wentyla do obudowy to byłem chyba w 6 sklepach i wszedzie patrzyli na mnie jak na debila. a co najsmieszniejsze to to ze znalazlem go na gieldzie gdzie sprzedawala go starsza babcia ktora miala w ofercie takie cuda jak peltiery, volcano 7+, jerzyki zalmana, copper shimy,laserowo ciete grille i wiele innych ciekawych rzeczy :D od tej pory zaluje ze nie mam takiej babci :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te dyski w łodzi czy gdzie tam to mogły być OEMki a do tesuf zazwyczaj lecą boxy. U mnie jak barracude kupowałem do dostałem tylko kondona z plastiku co by się nie rozdupcył

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie mi sie przypomnialo z zwiazku z tym zo powiedzial Zdziwony.

W zeszlym tygodniu bylem na WGK i tam jest taki gosciu ktory ma bardzo duzo coolerow, wentyli i innych rzeczy. Mial tez V7+. Poraz pierwszy widzialem do real i dotykalem. Fajnie wyglada, podstawa prawie na lustro. Zapytalem sie o cene a on 240zl 8O . Odlozylem cooler powiedzialem dziekuje i poszedlem dalej 8)

Prawie 100% zarobku :) to sie nazywa interes.

W innym miejscu gosci sprzedaje WB ale to taki szajs ze to szok. Pokrywa przylutowana (niestarannie) to samo z kolankami. Nawet sie nie pytalem o cene.

Gdyby nie tak gielda to nawet w stolicy ciezko by bylo cos kupic ale zycie w wielkim miscia ma swoje zalety.

P.S. Mate mam do ciebie pytanie jezeli tu zajrzysz. Czy bedziesz w ten weekend na gieldzie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to od kiedy ty chodzisz na gielde, ze nie wiesh, ze nie koopooje sie kulerow na stoiskach z samymi kulerami?

ps. na kazdym takim stoisq titanic ttc-d5tb kosztooje 50-55 zeta

ps2. ci kolesie uwazaja sie za znawcoow, a tak naprawde gowno wiedza

ps3. wciskaja kit klientom

ps4.nie loobie gieldy, bo tam drogo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam wszystkich za uniesienie sie ale zanalzalem sklep z takimi cudenkami jak ktos czyta to z lodzi to jest na retkini .Gosc od tego sklepu stoi tez na gieldzie. No moze nie ma wszystkiego ale wentyle do obudow z licznikami cale zestawy zallmana (jerzyki i nie tylko)i inna kupa <span style="color:red;">[ciach!]</span>l kable, regulatory predkosci <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly <span style="color:red;">[ciach!]</span>lami ale oko cieszy.:))

Moze sie i podniecam ale moje oczy widza to po raz pierwszy oprocz produktow na 4max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie martw sie. we wrocku jest podobnie. np. kiedy szukałem wentyla do obudowy to byłem chyba w 6 sklepach i wszedzie patrzyli na mnie jak na debila. a co najsmieszniejsze to to ze znalazlem go na gieldzie gdzie sprzedawala go starsza babcia ktora miala w ofercie takie cuda jak peltiery, volcano 7+, jerzyki zalmana, copper shimy,laserowo ciete grille i wiele innych ciekawych rzeczy  :D od tej pory zaluje ze nie mam takiej babci  :wink:

Ja tam nie mam problemu tego typu ide do 2-3 sklepow i kupuje prawie wszystko a jak nie to wysyłkowo za 3-4 dni juz mam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam u siebie mam tylko JEDEN sklep komputerowy w ORT: ORT: ORT: kturym maja najwyzej standartowe coolery do AMD a wiatraki to tylko jakies noname'y

jak chce cos lepiej kupic zobaczyc to albo jade na WGK latam po ruznych wysylkowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam wszystkich za uniesienie sie ale zanalzalem sklep z takimi cudenkami jak ktos czyta to z lodzi to jest na retkini .Gosc od tego sklepu stoi tez na gieldzie. No moze nie ma wszystkiego ale wentyle do obudow z licznikami cale zestawy zallmana (jerzyki i nie tylko)i inna kupa <span style="color:red;">[ciach!]</span>l kable, regulatory predkosci <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly <span style="color:red;">[ciach!]</span>lami ale oko cieszy.:))

Moze sie i podniecam ale moje oczy widza to po raz pierwszy oprocz produktow na 4max

Gdzie jest ten sklep? Mam go pod nosem i nie znam? :oops:

A może mówisz o tym na przeciwko rynku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi