Zimli Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Mam prozbe od jakiegos czasu od 2 do 4 razy dziennie restartuje mi sie komp wywaljac mi niebieski ekran nie mam pojecia o co chodzi.? Prosze o pomoc http://img211.imageshack.us/img211/8166/ob...rozmiaru4ee.jpg http://img138.imageshack.us/img138/5089/ob...rozmiaru9jz.jpg takie wlasnie niebieskie okrany! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) jakbyś adres błędu wklepał w wyszukiwarke doszedłbyś do tego : LINK EDIT : Google też wiele mówi w tej sprawie : LINK GOOGLE Edytowane 8 Lutego 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 może komunikat nie kłamie ? masz wolne miejsce na dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimli Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 wolne miejsce mam i to duzo. Ale ten problem wytepuje wtedy kiedy sciagam cos klientem torrent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 wolne miejsce mam i to duzo. Ale ten problem wytepuje wtedy kiedy sciagam cos klientem torrentzrób domyślny test programem Prime95 przez godzinkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimli Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Zrobile test programem Prime95 przez 2 godziny i wszysko bylo OK. Niebieski ekran wyskakuje wtedy kiedy jest polaczenie P2P. Nieraz zaraz po odpaleniu np. BitSpirita badz innego klienta a nieraz po paru godzinnach. Sprawdzalem ram jest OK.Grafika OK. Plyty nie sprawdzilem bo nie mam jak. Ale jak nic nie sciagam P2P to jest wszysko OK. Stery od modemu zmienialem 2 razy wiec moze ktos mi powie w czym tkwi problem bo juz nie mam pomyslow co to moze byc.?Prosze o pomoc a nie pdsylanie linkow. Edytowane 9 Lutego 2006 przez Zimli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolka Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Na Twoim miejscu sprawdziłbym też RAM-y np. przy pomocy CPU and RAM Test lub GoldMemory. Do zlokalizowania problemu bardzo też mi się przydał Windows Debugger opisywany już na tym forum. Sam jestem na świeżo po wymianie RAM-ów. Przy okazji nie polecam produktów Good RAM - wymieniałem w sklepie już 3 kości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimli Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ram mam kingstona i juz go sprawdzalem jest wsio ok.Jeszcze raz pisz pisze ze problem wystepuje wtedy kiedy sciagam cos P2P.Bynajmniej tak zauwazylem bo jesli korzystam z internetu, gram itd. to jeszcze nie widzialem tego niebiekiego ekranu a jesli tylko wlaczam jakiegos kilenta do sciaganie: BitSpirit, eMule czy nawet odbieram cos przez gg to wyskoczy ten ekran zaraz albo po 20 mni albo 1 godzinie. Nie mam zasady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...