Gość Uszatek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam Ostatnio nakleiłem na mojego 9800 PRO radiatorki na RAM Pentagrama. Zastanawiam się jak teraz wyglądała by przypuszczalna reklamacja karty na gwarancji w razie gdyby, odpukać, się zepsuła. Czy w serwisie przyjmą kartę z naklejonymi radiatorami na ramie? Czy raczej trzeba je odkleić? A jeśli trzeba to jak? Trochę się trzymają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Nawet jeżeli będziesz musiał odkleić radiatorki, to poprostu weź suszarke i podmuchaj 10 sekund gorącym powietrzem na radiatorki, napewno sie odkleją :) Edytowane 8 Lutego 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 będziesz musiał odkleić:] sprawdzałem, bo sam tak kombinowałem do dzisiaj ich nie mam bo zastanawiam sięnad zainstalowaniu poprastu wentyla 80x80 sposobem home made;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...