Pilsner Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Pisze tu bo mam pewien problem, a mianowicie ostatnio zepsula mi sie moja wypalarka (tacka nie chce sie zamykac do konca). Sprzet ma dopiero pol roku tak wiec obowiazuje go gwarancja. Zaniepokoilo mnie to, ze w karcie gwarancyjnej obok wymienionych punktow serwisowych sa wypisane warunki gwarancji, w tym punkt 4 ktory brzmi: "(...) realizacja uprawnien gwarancyjnych odbywac sie bedzie po przedstawieniu w ASS waznej karty gwarancyjnej wraz z dowodem zakupu(...)". Moj problem polega na tym, ze nie mam nic oprocz gwarancji, zadnego paragonu itp. Jak myslicie, przyjma nagrywarke po ukazaniu gwarancji czy beda sie czepiac braku innego dowodu zakupu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 moim zdaniem nie przyjma jej bez paragonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K8R Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Powinni przyjac, czesto kupujac sprzet np. na gieldzie nie dostajemy na niego zadnych paragonow a jednak podlegaja takiej samej gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Powiedz że dostałeś ją na urodziny, a nikt mądry przecież nie dołącza paragonu do prezentu :):):) Powinni ją przyjąć bezwarunkowo !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 jak masz date zakupu na gwarancji i pieczatke sklepu to wezma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Sprawa trudna do przesądzenia. Najlepiej jak pójdziesz i się sam przekonasz :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 pewnie przyjmą......... a jak nawet nie pprzyjma to pojedz do najblizszego serwisu LG i tam ci napewno przyjmą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 po co ma latac po serwisach jak jest gwarancja a tą na bank mu przyjma bo na niej jest pieczatka i podpis wystawiajcego a warunkow gwarancji nie czytaj bo po co :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 gwarancja wystarczy......... mysle ze przyjma :) ale prubuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Muszą ci przyjąc. Jak nie będą chcieli przyjąc to zrób im oborę przy innych klientach i przyjma na 10000% :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...