DarkRaven Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 pytanko: czy jest sens go brac? dostalem powyzszego Linksysa na testy od kumpla, ktory pracuje u dystrybutora :) tym bardziej, ze z obecnym firmwarem nie dziala :mur: v5(1.1) a nie moge wgrac np. HyperWRT albo Talismana(w obu sa fajne opcje mi przydatne) bo sprzet jeszcze nie jest moj itd..... jesli nie ten to prosze o pomoc JAKI ROUTER WYBRAC(niekoniecznie linksys)? moje wymagania sa dosc szczegolne: obsluga dynamicznego IP, maskowanie NATu przed kablowka(opcja clone MAC), mozliwosc przypisania stalych IP do kazdego komputera w sieci LAN(zeby dziala port forwarding), najlepiej jakby mial jakies INTELIGENTNE i dynamiczne badz statyczne zarzadzanie pasmem - to jest glowny powod, dla ktorego zmieniam wysluzonego juz planeta. tak wiec.....radzcie panowie i panie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 hmmm...nikt nie wie? w takim razie jaki router mam kupic zeby wreszcie kablowka normalnie chodzila? zeby sie nie zawieszal i nie zapychal codziennie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...