dzwonek81 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 widziałme że ma byc MMarkt za iecałe 900zł... zamierzma uzywac lcd do autocada, czy solidworks i podobnych, ale oczywiście filmikiem czy tez gierką równiez nie pogardze... nie zalezy mi na dvi (jakby ktoś polecał inne ) co sądzicie o tym modelu,jak i o innych pilipsach - ja mysle że chyba warto... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 osobiescie posiadam 170s6f i nie narzekam, troche drazni drzenie obrazu na obrazach mokrytych mikrozworami czy jak to nazwac (np jakies drobne szachownice czy cos w ten desen :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 widziałme że ma byc MMarkt za iecałe 900zł... zamierzma uzywac lcd do autocada, czy solidworks i podobnych, ale oczywiście filmikiem czy tez gierką równiez nie pogardze... nie zalezy mi na dvi (jakby ktoś polecał inne ) co sądzicie o tym modelu,jak i o innych pilipsach - ja mysle że chyba warto... pzdr Monitor może i fajny, ale w MM ja bym raczej nie kupował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 a to czemu? nawet lepiej bo mozna monitor zwrocic jak cos nie tak z nim jest i nie robia zadnych problemow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 a to czemu? nawet lepiej bo mozna monitor zwrocic jak cos nie tak z nim jest i nie robia zadnych problemow :] Kupowałem w MM aparat foto i był wadliwy, mogłem wymienic ale zwrocic nie. (MM Krakow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf49 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) witam osobiście posiadam 170c6fs bardzo fajny monitorek ładna stylistyka a co do jakości to do tej pory nie zauważyłem zadnego smużenia przy grach no i masz gware na złe piksele i to na 3 lata ja kupiłem go w markecie i zero problemów polecam Edytowane 9 Lutego 2006 przez raf49 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Szkoda tylko ze nie ma DVI... i stad pewnie te zaklocenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...