Gość esen1a Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Mam sieć bezprzewodową: 1)router Linsys wrt54g który nadaje internet 2)komp stacj. jako jego administrator 3)ap d-link ap900+ odbierający od routera Zrobiliśmy z kolegą sieć ale tylko odbieramy internet z limitem. CZY JEST JAKIŚ PROGRAM DO PRZESYŁU DANYCH W SIECI ADMIN DO AP I ODWROTNIE? ALBO JAK SKONFIGUROWAĆ KOMPY ŻEBY TO SIĘ DAŁO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Mam sieć bezprzewodową: 1)router Linsys wrt54g który nadaje internet 2)komp stacj. jako jego administrator 3)ap d-link ap900+ odbierający od routera Zrobiliśmy z kolegą sieć ale tylko odbieramy internet z limitem. CZY JEST JAKIŚ PROGRAM DO PRZESYŁU DANYCH W SIECI ADMIN DO AP I ODWROTNIE? ALBO JAK SKONFIGUROWAĆ KOMPY ŻEBY TO SIĘ DAŁO? do przysyłana pakietów do i zpowrotem (miedzy urządzeniami sieciowymi) służy polecenie PING ale wątpię żeby chodziło tobie o to wiec napisz dokładnie o co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esen1a Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 mam zamiar przesyłać dane z jedego kompa na drugi nie przesyłając tym samy przez łącze internetowe lecz przez sieć. Jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Jeśli obydwaj odbieracie internet z tego router'a to teoretycznie powinniscie miec siec pomiedzy soba. Tyle ze ciezko cokolwiek powiedziec, poniewaz mamy za malo danych n/t waszej konfiguracji - systemy operacyjne etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esen1a Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 o jakie dane chodzi to napisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esen1a Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 mamy windows xp sp2 te same wer.Router linksys wrt54g. ap d-link 900+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...