blackangel Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Właśnie odebrałem mojego NECa z naprawy bo przestał nagrywać płyty. W opisie naprawy mam napisane Naprawa pcb,testy. Co to jest to całe pcb? A i drugie pytanie co mam zrobić jak mi ciołki gdzieś gwarancje zapodziały? Dostali odemnie tydzień na jej znalezienie i odesłanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam. Pcb -płytka drukowana (taki odpowiednik mobo kompa) coś tam wymienili. :D Z gwarą im nie odpuszczaj bo obudzisz się z ręką w nocniku (jak tfu tfu padnie palnik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Gwarancji napewno nie popuszcze. A takie teoretyczne pytanie po ilu naprawach powinni mi wymienić sprzęt na nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Teraz jest wolna amerykanka ale wg gwary NEC'a wynosi 4 naprawy i wymiana na nowy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...