ArtiXon Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam! Mam pytanie czym sie rozni athlon venice od manchester???Bo chcialby taki kupic i nie wiem ktory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 W sumie to prócz nazwy i jądra chyba niczym. Ale podobno venice lepiej się kręcą.... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) W sumie to prócz nazwy i jądra chyba niczym. Ale podobno venice lepiej się kręcą.... B)podobno nie koniecznie wszysko zależy od szczęścia Edytowane 9 Lutego 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Roznica jest w jadrze procesora, manchester to jest X2 "wykastrowany" z jednego rdzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ok dzieki:)A i jakie najlepsze sa pamieci 512mb ddr w korzystnej cenie??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Ok dzieki:)A i jakie najlepsze sa pamieci 512mb ddr w korzystnej cenie??:)nie ten dział pozatym podaj cene i tyb ja bym ci polecił na kościach BH-5 Edytowane 9 Lutego 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Wiem ze to nie ten dzial i spytalem sie przy okazji:)Interesuja mnie pamieci do 180pln(kingston,good ram itp)Kasy za duzo nie mam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 jak do 180 zetków to chyba te: http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?mod=st...detail&id=18222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Lepiej brać patrioty kh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...