igomako Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) to juz druga plyta która tak nagrala :/ nero 7. pierwsza plyta tdk, druga (ze screenu) hawk :/ screen mowi sam za siebie :/ co z tym zrobić? Edytowane 9 Lutego 2006 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) i dalej bledy wyszukuje... od 20 min jakis :/ czy to mozliwe zeby to byla wina nero...? Edytowane 9 Lutego 2006 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 wina moze być po stonie kabelka, kontrolera, konfliktów sprzetowych lub po prostu trafiłeś na fabrycznie skopany sprzęt, ja mam tą nagrywarke i zero problemów, jak dotąd nie uwaliłem żadnej płytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) dobra, wracam do nero 6 i zamieniam napedy pozycjami. bede wlaczyl :) a dodam ze wczesniej nagrywala ok :/ Edytowane 9 Lutego 2006 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...