Mowca Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Witam Na wstepie zaznaczam, ze upa biosu robie poraz pierwszy. Moze mi ktos powiedziec czy musze robic do tego biosu dyskietke startowa? http://www.fujitsu-siemens.com.pl/support/downloads_1.html Ten bios sciaga sie w pliku exe. Jak go uruchomie to wyskakuje mi menu, w ktorym wybieram gdzi ema zostac ten bios utworzony. Ja wybralem ta pierwsza opcje Auf Diskiette... czyli utworzenie na dyskietce. Przy okazji jest tam opcja Formatiere. Jak to zaznacze to mi sformatuje ten dysk z plikami systemowimi. Co mam zrobic?? Moze ktos sprawdzic ten bios? Jak by link nie przekierowal odrazu do pliku z biosem to jest to bios D1131 Pozdro Edytowane 9 Lutego 2006 przez Mowca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Najprostsze rozwiązania: --> zainwestuj w drugą dyskietkę i na nią wypakuj biosa :) --> odznacz/nie zaznaczaj opcji formatowania dyskietki --> wypakuj bios na twardziela i przenieś pliki na dyskietkę startową Edytowane 9 Lutego 2006 przez shaqal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...