blank2424 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 typowe pytanie jak się sprawuje??? zalety wady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 olej tą lipe ps. a tak się kiedyś zastanawiałem przeglądając allegro, co za ludzie kupują taki festyn nie szkoda im kasy LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Lol kiedys miałem. Nie polecam :P Na min obrotach "ciche" :] Ale trochę na qiększych obrotach jest głośny jak %$%&$# Edytowane 9 Lutego 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ale nowy za 20zł a nie 40zł przy takiej opcji ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 nie dużo napisałeś nie wiem co "nie" , nie w sensie nie kupuj, nie w sensie nie opłaca się, nie w sensie jest zima a nie lato :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...