gulises Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 CZe. Mam pytanie odnosnie numerkow na procach 0.13 athlonow. Mam do wyboru takie procki: 1.Aiuga 0248vpzw - 1800 green 2.Aiuga 0247wptw - 1700 green 3.Aiuga 0237mpmw - 1700 Brown 4.Aiuga 0247wpkw - 1700 Green CZy jest jakas strona abym mogl sprawdzic sobie ktore z nich najlepiej sie kreca ? Bo ja slyszalem ze proc 3 z seri MPMW jest dosc dobry , ale za to proc 4 jest z 47 tygodnia :roll: . Musze ktoregos z nich kupic szybko i niemoge sie zdecydowac , moge miec do testow tylko dwa. :twisted: Gdzies byla jakas strona z tymi numeram . Z gory Thx za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 http://www.overclockers.com - > CPU Database I tam znajdziesz najwięcej informacji o seriach. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 mam jeszcze pytanko , mam solteka DRv2 i dopadlem dzis dwa procki 0.13 Atlonki 1.7. Niewiem dlaczego niemoge ich odpalic na tej plycie ???? zastanawiam sie nad biosem , bo jak zrobie jakies kosmiczne ustawienia zworek to odpali ale z roznymi zegarami lecz niewiecej niz 1.466 :((( Pomocy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 mam jeszcze pytanko , mam solteka DRv2 i dopadlem dzis dwa procki 0.13 Atlonki 1.7. Niewiem dlaczego niemoge ich odpalic na tej plycie ???? zastanawiam sie nad biosem , bo jak zrobie jakies kosmiczne ustawienia zworek to odpali ale z roznymi zegarami lecz niewiecej niz 1.466 :((( Pomocy ! Troche juz bylo na temat obslugi Athlonow XP na jadrze Throughbread przez twoja plyte, wiec poszukaj. Moge Ci powiedziec tyle, ze najwiecej konkretow dowiesz sie ze strony producenta, ale z tego co wiem to nie obsluguje tych Athlonow. Zachecam Cie do szukania SOLTEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...