TripleX Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Moge miec takie mabo doplacajac 100zl do mojego szmelca.Nie wiem tylko czy ta plyta posiada dzielnik 1/5 ?? Slyszalem ze trudno na niej wyciagnac fsb pow. 160.Jak to jest ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Nie chce mi sie pisac.....popatrz na moj konfig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 OOO kur** ja pier**** zajebisty wyniczek 8O Ale nich mi ktos wytlumaczy dlaczego kiedys wszyscy wieszali psy na tej plycie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Wiesz zalezy jaka revizja plyty. Bodajze od rev c. dopiero dzialaja czestotliwosci magistrali wyzsze od 155. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Wiesz zalezy jaka revizja plyty. Bodajze od rev c. dopiero dzialaja czestotliwosci magistrali wyzsze od 155. Pozdro. niekoniecznie :) Moja to zwykla DRV5 ,a nie DRV5-C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 teraz juz chyba we wszytkich sklepach sa drv5 rev 3, 100 zeta tylko super wymieniaj !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Wiesz zalezy jaka revizja plyty. Bodajze od rev c. dopiero dzialaja czestotliwosci magistrali wyzsze od 155. Pozdro. niekoniecznie :) Moja to zwykla DRV5 ,a nie DRV5-C Taak?? :D a kiedy ja kupiels i czy ma wiatrak na radiatorze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Wiesz zalezy jaka revizja plyty. Bodajze od rev c. dopiero dzialaja czestotliwosci magistrali wyzsze od 155. Pozdro. niekoniecznie :) Moja to zwykla DRV5 ,a nie DRV5-C Taak?? :D a kiedy ja kupiels i czy ma wiatrak na radiatorze?? Kupowalem w pazdzierniku.To jest DRV5 na 100% to nie jest DRV5-C,wiatraka na radiatorze nie bylo ,ale dokrecilem sobie :) Moja plytka to pozna wersja DRV5,albo wczesna DRV5-C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Wiesz zalezy jaka revizja plyty. Bodajze od rev c. dopiero dzialaja czestotliwosci magistrali wyzsze od 155. Pozdro. niekoniecznie :) Moja to zwykla DRV5 ,a nie DRV5-C Taak?? :D a kiedy ja kupiels i czy ma wiatrak na radiatorze?? Kupowalem w pazdzierniku.To jest DRV5 na 100% to nie jest DRV5-C,wiatraka na radiatorze nie bylo ,ale dokrecilem sobie :) Moja plytka to pozna wersja DRV5,albo wczesna DRV5-C :D AA ja moja kupowalem w czerwcu, to pewnie nie ma szans na odpalenie fsb166 :(. SKUBANY SOLTEK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Prosze poszukajcie W archiwum pislismy o tym bardzo duzo jakie rev jakie PLL co i jak w której rev.sprawdzalismy wspólnie które działają jakie nie kiedy kupowane itd . poszukajcie prosze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...