oFcY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Chce zainstalować windowsa 2000 to nie czyta plyty tzn nie widzi jej oka pewnie w biosie trza przestawic ale ja nie umiem. wkladam dyskietke instalacyjna win2k i sie instaluje po odczytaniu :) ladnie 4 dyskietek cos sie kopie wyskakuje jakis blad i ekran 'STOP' caly czas sie to powtarza, wymienialem dyski najpierw na Segate potem na Maxtora, i oznajmia ze na dysku jest cos uszkodzonego. Blad ten sam. u mnie ten sam windows 2k instaluje sie bez problemu, wiec jaka jest kurde przyczyna tego ze nie chce sie zainstalowac na tamtym badziewnym komputerze identycznie jest z windowsem xp, ale po zainstalowaniu 98 lub Me, win2k i xp instaluje sie bez problemu i zaden blad nie wyskakuje, tak samo jest jak na sfromatowany dysk instaluje Me lub 98 bez problemu sie instaluje i zaden blad nie wystpeuje. Jest kto kto moze mi powiedziec co to od oznacza :) dziekuje za uwage P.S. Nie piszczie, ze lame ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Wejdz do biosu i ustaw zeby boot ( butowal czy czytal ) z cd-romu a nie z dysku A wyjdz wluz plyte i powinno isc .Wejdz do biosu i ustaw zeby boot ( butowal czy czytal ) z cd-romu a nie z dysku A wyjdz wluz plyte i powinno isc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oFcY Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 lame ;) nie każdy rozpracowywuje bios tak od no coż to nie mój komputer więc dam sobie spokój ale tnx za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 lame ;) nie każdy rozpracowywuje bios tak od no coż to nie mój komputer więc dam sobie spokój ale tnx za odpowiedz. a pozatym napisz na jakim sprzecie taki przypadek masz bo gdzies bylo na forum ze takie rzeczy sie dzieje z amd plus jakas karta graficzna albo z plyta nie pamietam ale napewno bylo na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...