Snooze Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Dzis wlaczam kompa i pozkazuje mi sie komunikat Nieprawidłowy plik boot.ini Rozruch C:/windows/ Jak temu zaradzic i od czego to moze byc ?? - Windows sie normalnie wlacza - moze troszke dluzej ?? Edytowane 10 Lutego 2006 przez Snooze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Dzis wlaczam kompa i pozkazuje mi sie komunikat Nieprawidłowy plik boot.ini Rozruch C:/windows/ Jak temu zaradzic i od czego to moze byc ?? - Windows sie normalnie wlacza - moze troszke dluzej ?? znajdź ten plik (jest na dysku C:, ukryty) i wklej jego zawartość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 znajdź ten plik (jest na dysku C:, ukryty) i wklej jego zawartośćWlasnie tez tak chcialem zrobic ale nie moge go znalesc ... mam ukryte pliki systemowe "na wizji" jest io.sys itp ...nawet "szukaj" z windowsa nic nie znajduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Wlasnie tez tak chcialem zrobic ale nie moge go znalesc ... mam ukryte pliki systemowe "na wizji" jest io.sys itp ...nawet "szukaj" z windowsa nic nie znajdujeużyj wyszukiwarki, uwzględniając fakt ze to jest plik systemowy i ukryty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 użyj wyszukiwarki, uwzględniając fakt ze to jest plik systemowy i ukrytyZROBILEM TAK i nic nie znalazlo. Moge od kogos innego ten plik skopiowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ZROBILEM TAK i nic nie znalazlo. Moge od kogos innego ten plik skopiowac ?kliknij prawym guzikiem na "Mój komputer", następnie wybierz zakładkę "Zaawansowane", w sekcji "Uruchamianie i odzyskiwanie" kliknij na guzik "Ustawienia", następnie w otwartym oknie w sekcji "Uruchamianie systemu" kliknij na guzik "Edytuj" i zawartość tego co się pokarze wklej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) kliknij prawym guzikiem na "Mój komputer", następnie wybierz zakładkę "Zaawansowane", w sekcji "Uruchamianie i odzyskiwanie" kliknij na guzik "Ustawienia", następnie w otwartym oknie w sekcji "Uruchamianie systemu" kliknij na guzik "Edytuj" i zawartość tego co się pokarze wklejNie mozena otworzyc boot.ini nie mozna zmienic ustawien sys operacyjnego ani limitu czasu. Teraz walek bo sie utworzyl boot.ini i jest pusty ... Update Wpisalem do boot.ini [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect i chyba jest ok - w kazdym razie nie wywala bledu Edytowane 10 Lutego 2006 przez Snooze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...