elviss Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Hej, poszukuje sterowników do mojej karty . Jest to FIC Ati Radeon 9500. Chodzi o o to ze ja te stery miałem ale po przy formacie o nich zapomniałem no i juz ich nie ma :-| . Sa to nietypowe sterowniki . Były one kiedyś na www.benchmark.pl dostepne , tutaj opis "Catalyst 3.7 dla Radeonów 9500@9700 W naszym sklepie udostępniamy już najnowszą wersje sterowników ATi Catalyst 3.7 dla naszych kart graficznych Radeon 9500@9700. Przed instalacją należy usunąć wszystkie wcześniejsze sterowniki i postępować analogicznie jak ze sterownikami dostarczonymi na płytce CD. Przygotowany pakiet umożliwia działanie karty w trybie 256-bit; 8x1 (szyna do pamięci/potoki). Dla uzyskania pełnej funkcjonalności karty, po zainstalowaniu sterowników 3.7, należy również wgrać najnowszy ATi Control Panel 3.7." ..... i niestety ich też już tam nie ma :cry: . Kurcze szukałem ich i nie moge nigdzie znaleść . Miał może ktoś z nimi styczność ?? Albo jest jeszcze ktoś kto ich poza mną używa?? . Nie wiem dlaczego ale na tych sterach karta właśnie chodzi najlepiej (maksymalne wyniki w 3dmarkach). Może to bedzie pomocne ze mam podpis folderu w którym leżały "softmod.wxp-w2k-7-93-030812a1-010736c" Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Tutaj są omegi oparte na Catalyst 3.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Dzieki za pomoc. Udalo mi sie jakims fartem znalesc te ktorych dokladnie szukalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...