Skocz do zawartości
elviss

Sterowniki Softmod 9500@9700

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, poszukuje sterowników do mojej karty . Jest to FIC Ati Radeon 9500. Chodzi o o to ze ja te stery miałem ale po przy formacie o nich zapomniałem no i juz ich nie ma :-| . Sa to nietypowe sterowniki . Były one kiedyś na www.benchmark.pl dostepne , tutaj opis

"Catalyst 3.7 dla Radeonów 9500@9700

W naszym sklepie udostępniamy już najnowszą wersje sterowników ATi Catalyst 3.7 dla naszych kart graficznych Radeon 9500@9700. Przed instalacją należy usunąć wszystkie wcześniejsze sterowniki i postępować analogicznie jak ze sterownikami dostarczonymi na płytce CD. Przygotowany pakiet umożliwia działanie karty w trybie 256-bit; 8x1 (szyna do pamięci/potoki). Dla uzyskania pełnej funkcjonalności karty, po zainstalowaniu sterowników 3.7, należy również wgrać najnowszy ATi Control Panel 3.7."

..... i niestety ich też już tam nie ma :cry: . Kurcze szukałem ich i nie moge nigdzie znaleść . Miał może ktoś z nimi styczność ?? Albo jest jeszcze ktoś kto ich poza mną używa?? . Nie wiem dlaczego ale na tych sterach karta właśnie chodzi najlepiej (maksymalne wyniki w 3dmarkach). Może to bedzie pomocne ze mam podpis folderu w którym leżały "softmod.wxp-w2k-7-93-030812a1-010736c"

Z góry dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi