kovacz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Mam problem z dyskiem twardym Samsunga. Wieśniaki coś zrobiły i padł system na amen (Win XP). Pojawiał się tylko pierwszy ekran z Biosem przy uruchomieniu. Podłączyłem go do innego kompa i 80 GB pokazuje tylko 31,5 GB. Próbowałem coś zrobić Partition Magikiem 7.0 ale on też widział tylko 31,5 GB. Zaktualizowałem MBR i też bez efektu. Co robić albo czego użyć żeby odzyskać resztę przestrzeni dyskowej ? Może to już złom totalny ? Moja wiedza umarła i brak mi sił i pomysłów. POMOCY !!!!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Przestaw zworkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zworkę masz ustawioną na 31GB i więcej nie będzie, zmień na master (lub jak tam ma byc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Master to do tego nic nie ma ;-) "capacity limit" czy cos takiego trzeba wylaczyc (wyjac zworke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...