davidson88 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Mam wqrzający problem....nie moge uruchomic zadnej gry:( ...po kliknieciu ikony pojawia mi sie komunikat iz nie mam pliku d3dx9_25dll. Jak moge nprawic problem? poczatkowo myslałem o directx ale nie wiem jak i gdzie go odinstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Jakiego masz zainstalowanego directX'a ? (menu start -> uruchom -> wpisujesz dxdiag i przyczytaj jaka masz wersje). Jaka masz karte graficzna ? (moze uruchamiasz gry na karcie nie obslugujacej efektow dx 9.0). Edytowane 10 Lutego 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidson88 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 dx mam 9.0c karta to 6800gs pcie-e .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Najnowsze stery nvidii zainstalowane ? Stery do chipsetu ? Moze zrob reinstalke directx'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidson88 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 wszystko poinstalowane.... jak zrobic reinstalke dx'a? bo jak wchodze do instalatora to dostaje komunikat ze juz wszystko zainstlowane.... jak moge usunąc dx'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Do odinstalowania dx jest taki programik -> dx buster , ale skoro dobrze sie zainstalowal, to pewnie nie jego wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Mam wqrzający problem....nie moge uruchomic zadnej gry:( ...po kliknieciu ikony pojawia mi sie komunikat iz nie mam pliku d3dx9_25dll. Jak moge nprawic problem? poczatkowo myslałem o directx ale nie wiem jak i gdzie go odinstalowac.Stary,zaden problem.Jesli posiadasz najnowsza wersje dx9.0c dostepna ze strony microsoftu,a zapewne tak jest to wystarczy,ze wejdziesz na http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_25 i sobie sciagniesz braqjacy pliczek,a nastepnie skopiujesz go do folderu system32 w katalogu z windowsem :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidson88 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) ten program uninstalluje dx'y pod win98, Me i 2000 a ja mam Xp:( EDIT: okej moja wina:) niezauwazyłem...juz sciagam program pod Xp Edytowane 10 Lutego 2006 przez davidson88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ten program uninstalluje dx'y pod win98, Me i 2000 a ja mam Xp:(No to mowie - sciagaj ten plik - to pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Dobra tam niech zainstaluje na nowo.Nie zaszkodzi. Ew stery do Mobo raz jeszcze i do grafy. Ale stawiam na brakujacy plik z dx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...