Skocz do zawartości
Kudi

Problem Z Asrock K7vt4a Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mam problem z płytą ASRock K7VT4A Pro a mianowicie płyta nie wykrwywa pada manta MM807 Universal Dual Shock 2 PS2/PC USB na starym ecsie (chyba k7s5a ) wszytko ładnie chodziło aż do momentu gdy płyta padła

teraz na asraku nie widzi pada mam zainstalowanego nowego windowsa ,service packa 2 sterowniki z płyty VIA 4 in 1 Drivers i probowałem zainstalowac VIA USB 2.0 Driver ale niestety wyskakuje taki komunikat

USB 2.0 drivers are provided in Service Pack 1 (SP1) for Windows XP. Which is available through Windows Update "http://windowsupdate.microsoft.com/ ".

choc zainstalowałem service packa 2 to i tak dalej pad nie zostaje wykryty ,był już raz w serwisie ale dalej nic poszedłem z nim do qmpa i tam go odrazu wykryło (ma jakąs płytkę na Nforce 4) probowałem znalesc pomoc na forum manty polecili mi zainstalowanie service packa 2 ^^

na stronie VIA znalazłem sterowniki VIA USB 2 V2_0_2 po ich zainstalowanie myszka USB mi wysiadła, musiałem podłączyc starą mysz kulkową i odinstalowac sterowniki i dalej ! moze ktos miał podobny problem ? z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sproboj tak:

-otworz menadzera urzadzen

-podlacz pada

-iii albo w nowych urzadzeniach lub kontrolerach uniwersalnej magistrali szeregowej bedzie nie zainstalowane USB

-klikasz prawym

-wybierasz aktualizuj sterownik i windows sam automatycznie Ci instaluje sterownik....

Ale nie jestem pewien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pada tylko kontroler USB....Zainstaluj sterowniki do tych Glownych Koncentratorow USB i do tego kontrolera RAID przez klikniecie prawym i wybierz aktualizacje strownikow...

Edytowane przez pluszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok probowałem aktualizowac sterowniki z zakładki Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej we wszystkich przypadkach wyskakiwało

Kreator nie może odnaleźć dla sprzętu oprogramowania bardziej odpowiedniego niż to, które jest aktualnie zainstalowane

a próba zainstalowania sterowników do Kontrolera RAID nie powiodłą się

Sprzęt nie został zainstalowany, ponieważ kreator nie może odnaleźć wymaganego oprogramowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...