Gość Kaaban Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Nowa zasilka w drodze a mi komp potrzebny.... do dyspozycji mam tylko feela 300W i codegena 300W.... Stwierdzilem ze feel chyba bedzie lepszy.... czy pociągnie on (3-4 dni) ten konfig: sempron 2500+ dfi nf4x s754 DVDRW dysk 200gb s-ata 6600 pcie ?? oczywiscie w gre ewentulanie wchodzi wsadzenie dziadowskiej grafy na pci i brak napędu... ale nie ukrywam ze niezbyt bym tego chcial.... Co o tym myslicie?? Naturalnie sprzet nie bedzie krecony.... w kalkulatorach mocy wychodzi mi ~280 W a to przeciez feel a nie jakis super no-name... prosze o szybkie odp nzalezy mi na czasie! pozdro kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 mysle ze spoko:) feel 300w oddaje generalnie prawdziwe 300W:) czytalem testy, sam posiadałem 250w i dawał rade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Bedzie sie pocił i spuchnie ale troszke pochodzi. 4 dni pociagnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 benito testował feele i nie narzekał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 dzięki wszytskim za rady podłączyłem i wszystko śmiga :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...