partyjka Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 witam jakis czas temu kupilem LG GS50-5FY i mam z nim mały problem. Do zestawu nie było dołączonych żadnych sterowników i musiałem je sciagać ze strony LG. Udało się ze wszystkim poza czytnikiem kart 4in1, ale zbytnio mi to nie przeszkadzało bo go nie używałem. Teraz kupiłem cyfrówkę i czytnik bardzo by się przydał, ale nie mogę znaleźć do niego sterowników. Próbowałem dodzwonić się na infolinię LG ale bez skutków. Może ktoś mi pomoże? Z góry dzięki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 witam jakis czas temu kupilem LG GS50-5FY i mam z nim mały problem. Do zestawu nie było dołączonych żadnych sterowników i musiałem je sciagać ze strony LG. Udało się ze wszystkim poza czytnikiem kart 4in1, ale zbytnio mi to nie przeszkadzało bo go nie używałem. Teraz kupiłem cyfrówkę i czytnik bardzo by się przydał, ale nie mogę znaleźć do niego sterowników. Próbowałem dodzwonić się na infolinię LG ale bez skutków. Może ktoś mi pomoże? Z góry dzięki! :) Z tego co sie orientuje WinXP SP2 powinien mieć wbudowane potrzebne drivery do takich czytników wiec nawet nie trzeba sciagac, no ale nie wiem czy masz SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyjka Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Mam XP SP2 i nie może znalezc zadnych sterowników :-( Z tego co sie orientuje WinXP SP2 powinien mieć wbudowane potrzebne drivery do takich czytników wiec nawet nie trzeba sciagac, no ale nie wiem czy masz SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...