Skocz do zawartości
Gość h2opolomatti

Kingston Kvr400cl3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość h2opolomatti

MAM PROBLEM Z TYMI PAMIATKAMI. KRECE PROKA DOCHODZE DO 2450 LADUJE 2470 PO MINUCIE W STRESSPRIME BLAD TO BIORE PAMIATKI NA 1,66 I LAZI 30 MIN JEST OKI. CO TO MOZE BYC PAMIEI SLABY ZASILACZ?? MOZE JE DOWOLTOWAC? NORMAL TO 2,6. A 2,7 ALBO 2,8 NIE ZJARA JE??I JESZCZE JEDNO PYTANKO W CPUZ CZASEM POKAZUJE MI 1,600 1,615 W STRESIE PROKA. TAK WIEC CHYBA MU SIE NIC NIE STANIE JAK MU DAM 1,6 ??

Edytowane przez h2opolomatti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co do napiecia to mam ta sama plyte tylko 754 i napiecia jakie pokazuja programy i bios sa przkłamane... jak by takie napiecia były naprawde to juz dawnoo temu polowa sprzetu by mi sie zjarala :) to samo tyczy sie temperatury... pzdr!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość h2opolomatti

Czyli czeka mnie zmiana pamiatek...?;/ a nie da sie cos z nimi zrobic?? Dovoltowanie nic nie pomoze?? W ostatecznosci co polecacie?? A i za ile bede je mogl puscic??

a co do napiecia to mam ta sama plyte tylko 754 i napiecia jakie pokazuja programy i bios sa przkłamane... jak by takie napiecia były naprawde to juz dawnoo temu polowa sprzetu by mi sie zjarala :) to samo tyczy sie temperatury... pzdr!

co do napiec to moge sie zgodzic zreszta w cpuz wacha mi sie napiecie od 1,522 1,586 bez opciazen czasem poleci 1,58 a w staresie to lazi 1,522 1,58 czasem zapoda 1,6 a nawet 1,616. A temperatura u mnie jest wiarygodna sprawdzalem termometrem <lol2>:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi