Gość h2opolomatti Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) MAM PROBLEM Z TYMI PAMIATKAMI. KRECE PROKA DOCHODZE DO 2450 LADUJE 2470 PO MINUCIE W STRESSPRIME BLAD TO BIORE PAMIATKI NA 1,66 I LAZI 30 MIN JEST OKI. CO TO MOZE BYC PAMIEI SLABY ZASILACZ?? MOZE JE DOWOLTOWAC? NORMAL TO 2,6. A 2,7 ALBO 2,8 NIE ZJARA JE??I JESZCZE JEDNO PYTANKO W CPUZ CZASEM POKAZUJE MI 1,600 1,615 W STRESIE PROKA. TAK WIEC CHYBA MU SIE NIC NIE STANIE JAK MU DAM 1,6 ?? Edytowane 11 Lutego 2006 przez h2opolomatti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 poprostu pamieci nie wyrabiaja LOL a prockowi nic nie powinno sie dziac oczywiscie ze masz chlodzenie odpowiednie a nie jakis box. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Brasi Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 a co do napiecia to mam ta sama plyte tylko 754 i napiecia jakie pokazuja programy i bios sa przkłamane... jak by takie napiecia były naprawde to juz dawnoo temu polowa sprzetu by mi sie zjarala :) to samo tyczy sie temperatury... pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Czyli czeka mnie zmiana pamiatek...?;/ a nie da sie cos z nimi zrobic?? Dovoltowanie nic nie pomoze?? W ostatecznosci co polecacie?? A i za ile bede je mogl puscic?? a co do napiecia to mam ta sama plyte tylko 754 i napiecia jakie pokazuja programy i bios sa przkłamane... jak by takie napiecia były naprawde to juz dawnoo temu polowa sprzetu by mi sie zjarala :) to samo tyczy sie temperatury... pzdr!co do napiec to moge sie zgodzic zreszta w cpuz wacha mi sie napiecie od 1,522 1,586 bez opciazen czasem poleci 1,58 a w staresie to lazi 1,522 1,58 czasem zapoda 1,6 a nawet 1,616. A temperatura u mnie jest wiarygodna sprawdzalem termometrem <lol2>:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...