mateo1977 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 panowie niewiem gdzie o to zapytac wiec tutaj postanowilem chodzi mi oto czy da sie wlasnie zwiekszyc liczbe polaczen pod xp bo w winie98 wystarczyl wpis do rejestru a w xp?? ponoc jest niby odblokowany ale do jakiejs tam liczby jezeli ktos cos ns temat moze powiedziec z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nie wiem, ale zdaje mi sie (tzn czytałem rozne opinie) ale w XP ustawia się chyba 500-1000. Zreszta poszukaj na forum programu edonkey na http://www.outs.pl/~siekacz/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 W XP nie trzeba nic zmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 trzeba, trzeba. i to niejest jakis moj wymysl tez mi sie wydawalo ale ze mam w domciu dwa kompy cos mi niegralo ze ten z 98 chodzi lepiej niz ten z xp ( chodziasz ten z xp ma lepszy sprzet)ale co tam znalazlem jak ktos cos bedzie chcial to niech da znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Nie jestem pewien ale jest coś takiego dodatkowego w XP jak maxymalna liczba połączeń na serwer. Tutaj pomaga XP-AntiSpy. Jest tam taka opcja Increase MaxConnectionsPerServer to 10. Powinno to dać te 10 połączeń na każdy serwer ale czy to działa? A jak ustawić ogólną liczbe to nie mam zielonego pojęcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 O kurde - pomyłka. To jest dla Internet Explorer'a... No ale zawyża liczbe maksymalnie ściąganych plików z 4 do 10. :D Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ja jak by co mam ten wpis i jeeli ktos chce niech da znac.;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...