Skocz do zawartości
pawdamasul

Lg Gsa-4166b (czy Nagrywa Dvd-video ?)

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM WSZYSTKICH !!! MAM KILKA PYTAŃ DOTYCZĄCYCH GSA-4166B...

OTÓŻ ZAMIERZAM KUPIĆ NAGRYWARKĘ DVD I PO ZAPOZNANIU SIĘ Z OFERTĄ WIELU POTENTATÓW STWIERDZAM ,ŻE GSA-4166B BYŁBY ŚWIETNYM WYBOREM. NIESTETY PEWNE RZECZY SĄ DLA MNIE TROCHĘ NIEJASNE A PONIEWAŻ TO MOJA PIERWSZA NAGRYWARKA DVD POSTANOWIŁEM ROZWIAĆ (PRZY WASZEJ POMOCY :D ) MOJE WĄTPLIWOŚCI...CHODZI O TO ,ŻE ONA NAGRYWA I CZYTA WIELE FORMATÓW ZARÓWNO DVD JAK I CD ALE W FORMATACH ZAPISU DVD NIE WIDZĘ DVD-VIDEO HMMM.... CZY TO OZNACZA ,ŻE NIE MOŻNA SKOPIOWAĆ SOBIE NP. FILMU DVD Z GAZETY, WYPOŻYCZALNI ALBO CHOCIAŻBY ORGINALNEJ WERSJI MATRIXA ULTIMATE POŻYCZONEJ OD DOBREGO KUMPLA B) ???? BO Z TEGO CO WIEM TO FILMY NAGRYWANE SĄ WŁAŚNIE JAKO DVD-VIDEO (CHYBA ,ŻE SIĘ MYLĘ) ALBO GDY JAKAŚ NAGRYWARKA MA ZAPIS DVD-VIDEO ALE Z KOLEI BRAK JEJ ZAPISU DVD-ROM CZY W TAKIM PRZYPADKU OZNACZA TO ,ŻE NIE MOŻNA SKOPIOWAĆ SOBIE GRY ?? (NP. SPLINTER CELL CHAOS THEORY NA NOŚNIKU DVD-ROM) NAPRAWDĘ SAM JUŻ NIE WIEM JESTEM ZMĘCZONY SZUKANIEM INFORMACJI DLATEGO PROSZĘ WAS BARDZO O POMOC !!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi