wiktusser Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam! mam takie pytanko: jak mam skonfigrować program nokia pc suite (lub inny) aby móc się połączyć z moją nokią ngage przez kabel USB. W windowsie wykrywa mi ją normalnie jako dysk wymienny a w nokia pc suite za cholerę nie mogę się połączyć. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaxoN Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Połączajc n-gage przez kabel USB, fona służy za czytnik kart pamięci i działasz tylko na pamieci karty, a nie telefonu. Może napisz co chcesz osiągnąć przez to połączenie z fonem, to spróbuje ci wytłumaczyć jak to wykonać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 chciałbym mieć możliwość kożystania z programu nokia pc suite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Witam. Wg. mnie to nie uda Ci sie tego tak zrobic.... I pozostaje Ci tylko kupic adapter Bluetooth... - tak mi poradzili na symbian.com czy jakos tak to bylo (sam mam N-Gage'a :P)Tylko co do adapteru... to ja mam problem :P gdyz PC Suite i tka nie wykrywa mi telefonu :P ale oczywiscie na niego normalnie przeslac cos moge spod windy (Prawym --> wyslij do --> urzadzenie Bluetooth) i normalnie wysyla... ale PC Suite nie dziala mi :P wiec jak ktos jest obeznany w adapterze Bluetooth to prosze o pomoc:P Edytowane 12 Lutego 2006 przez Lesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 A mam jeszcze jedno pytanie: Jak zainstalować plik .wad ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...