shakur_45 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Czy oprocz allegro sa jeszcze w neci inne aukcje ?? Bo ostatnio zauwazylem, ze na wp tez juz jest tylko allegro :/ Oczywiscie mam na mysli polskie aukcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 np. www.adico.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 www.ebay.com albo moze ebay.de. Moj znajomy tam sprzedaje i kupuje i jest duzo tanich ciekawych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 www.ebay.com albo moze ebay.de. Moj znajomy tam sprzedaje i kupuje i jest duzo tanich ciekawych rzeczy. thxx, ale chodzilo mi o polskie aukcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 www.ebay.com albo moze ebay.de. Moj znajomy tam sprzedaje i kupuje i jest duzo tanich ciekawych rzeczy. thxx, ale chodzilo mi o polskie aukcje :) Licza sie tylko ALLEGRO i ADICO 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 na adico niema nic konkretnego...... może dlateog ze servis do<span style="color:red;">[ciach!]</span> sie roziwja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 www.ebay.com albo moze ebay.de. Moj znajomy tam sprzedaje i kupuje i jest duzo tanich ciekawych rzeczy. thxx, ale chodzilo mi o polskie aukcje :) Licza sie tylko ALLEGRO i ADICO 8) reed mylisz się..... Liczy się tylko Allegro!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 www.ebay.com albo moze ebay.de. Moj znajomy tam sprzedaje i kupuje i jest duzo tanich ciekawych rzeczy. thxx, ale chodzilo mi o polskie aukcje :) Licza sie tylko ALLEGRO i ADICO 8) reed mylisz się..... Liczy się tylko Allegro!!! 8) Nie myle sie 8) Zobacz kiedy powstalo Allegro i jakie ma "osiagi" i zobacz od kiedy jest Adico i jego "osiagi" proporcjonalnie :P Adico robi jednego bleda, za malo sie reklamuje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 www.ebay.com albo moze ebay.de. Moj znajomy tam sprzedaje i kupuje i jest duzo tanich ciekawych rzeczy. thxx, ale chodzilo mi o polskie aukcje :) Licza sie tylko ALLEGRO i ADICO 8) reed mylisz się..... Liczy się tylko Allegro!!! 8) Nie myle sie 8) Zobacz kiedy powstalo Allegro i jakie ma "osiagi" i zobacz od kiedy jest Adico i jego "osiagi" proporcjonalnie :P Adico robi jednego bleda, za malo sie reklamuje :? OK. 8) Ale gdybyś miał wybierać miedzy Adico a Allegro co byś wybrał? Ja napewno Allegro. Jest tam więcej użytkowników i aukcji. Co za tym idzie możesz sprzedawać drożej ( niż kupiłeś, albo na moim przykładzie: dysk 20GB SEGATE wrty 200zł sprzedałem za 271zł 8) wystarczy napisać w HTML porządny opis) albo kupować taniej. A z tym reklamowaniem się Adico to tak żle nie jest. Na Cafe na Allegro można znależć troche tematów i postów napisanych przez adminów Adico ( lub użytkowników, nie wiem ) które chlubią i opisują w samych pozytywach Adico. A mnustwo osób przegląda tą Cafe. Może jedyna wada Allegro to prowizja. Ale za duży sukces aukcyjny można przecież zapłacić 1-3% prowizji. A zresztą czy ludzie wystawiali by coś na Allegro gdyby im to się nie opłacało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Hehe , i tu cie "zaszczele" :P Udzielam sie i na Adico i na Allegro 8) Fucktem jest ze Allegro wieksze i znakomicie sie tam sprzedaje po dosc "satysfakcjnujacych" cenach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ja qpuje tylko na allegro bo tam zawsze jest to czego szukam:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...