shakur_45 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 mam sobie pare partycji na dysku i pech chcial, ze pewnego dnia chce wejsc do windowsa, ukazuje mi sie piekny ekran startowy i co ? i zamiast ekranu logowania komp sie restartuje, stwierdzilem, ze sprawdze, czy moge naprawic windowsa przy pomocy plytki instalacyjnej, no i ten ow piekny produkt microsoftu pokazuje mi, ze partycja c nie ma systemu plikow i mi ja chce formatowac albo na ntfs albo na fat hmm, ale ja to w sumie nie chce tego robic, bo mam tam pare pliow, ktorych starcic bym nie chcial, czy jest jakas szansa, zeby jakos ta partycje odzyskac ? zeby nie stracic wszystkich plikow, ktore tam mialem ? w tym bardzo wazny save nfs:mw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Gdybyś przeszukał chociaż ten jeden dział forum, to pewnie znalazł byś odpowiedź -> testdisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...