eragonek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam. Da się jakoś sprawdzić czy pewna osoba ma mnie na liście gadu-gadu ? Jest to dla mnie bardzo ważne : ) Więc jak znacie jakiś sposób to mówcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Znam jeden sposob. Jak osoba nie ma ustawionego "Pokazuj status tylko znajomym" (prz zaznaczeniu tej opcji zawsze bedzie niedostepna dla tych ktorych nie ma w kontaktach) to odpalasz inwigilatora (w power GG jest ta wtyczka) i widzisz czy ma Cie w kontaktach czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Komunikator Miranda, opcja: "Pokazuj kontakty spoza mojej listy mające mnie na swojej liście". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 konnekt + wtyczka gettoknow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) komunikator konnekt i wtyczka GetToKnow :) Edit: sorka musielismy napisac w tym samym momencie Neo_X Edytowane 12 Lutego 2006 przez Bull_Byk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Najprościej jeżlie jesteś dostępny spróbuj wysałć tej osobie plik :] Jeżeli cibie niema to wywali komunikat ze niejesteś autoryzowany na liscie kontaktów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Tylko że to nie zawsze się sprawdza w gg 7.0 THX wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 to wyslij jakis link :] wywali komunikat zabezpieczeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) albo po prostu zapytaj... "czesc.. masz mnie na liscie? (T/N)" :lol: Edytowane 14 Lutego 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...