k a m e r e k Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 http://tinyurl.com/c24jz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Nie wiem co ma temat do strony, bo się w to nie zagłębiałem, ale PLOTKI o Stigu są fantastyczne. Warto zbierać je z TopGear. Gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 fajny ten flash moze mi ktos go na maila podeslac albo powiedziec jak go zapisac ze stronki mail to slayne@akron.wroc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewioora Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Niewiem o co chodzi w tym poście i co on ma wspólnego z walentynkami ale co tam... popisa se można B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Flash spox. Podoba mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Już znalazłem o co w tym chodzi. www.existemi.pl/flashe/walentynk06/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaxoN Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 A mi się ten flash nie podoba... Ani taką walentynke dziewczynie wysłac, ani nic. :P :P W każdym razie autor nie napracował się nad nim, praktycznie jeden sensowny efekt przez cały czas. Tylko muzyczka jest nawet fajna, ale watpie żeby autor miał coś wspólnego z jej tworzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 pytalem juz ale zapytam jeszcze raz wie ktos jak sciagnac tego flasha na dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Tak, jeżeli zgodzi się autor to ci powiem jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 juz sobie zgrałem tzn wyszukałem w cache'u opery dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 A mi się ten flash nie podoba... Ani taką walentynke dziewczynie wysłac, ani nic. :P :P W każdym razie autor nie napracował się nad nim, praktycznie jeden sensowny efekt przez cały czas. Tylko muzyczka jest nawet fajna, ale watpie żeby autor miał coś wspólnego z jej tworzeniem. to bylo robione "for free" wiec nie wymagaj by tryskalo efektami, jak chcesz cos wiecej to trzeba $ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Liczy się inwencja i chęci. Piątka za to, ze się troszkę nad tym napracowałeś. Czy mniej, czy więcej, ale wykonałeś to sam. Odpowiednio dobrana muzyka i reszta dały w sumie ciekawy efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 pytalem juz ale zapytam jeszcze raz wie ktos jak sciagnac tego flasha na dysk Kiedys sciagalem rozne flashe programem Black Widow.. nie wiem jak teraz jest z tym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Liczy się inwencja i chęci. Piątka za to, ze się troszkę nad tym napracowałeś. Czy mniej, czy więcej, ale wykonałeś to sam. Odpowiednio dobrana muzyka i reszta dały w sumie ciekawy efekt. robilem to w weekend, a moglem przeciez lezec do gory brzuchem, sporo czasu zajelo tez dobranie odpowiednich grafik, ktore w photoshopie trzeba bylo przygotowac. Dobrze, ze zauwazyles motyw dobrania elementów - tę "reżyserię" - oto mi najbardziej chodzilo. Co do sciagania flasha - nie mam zastrzezen - byleby ktos sie nie podpisywal, ze to jego dzielo. zreszta jest na koncu logo mojego existemi.pl ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...