cinos Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Hej, :lol: Co o nim sądzicie :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 testuje od soboty i na razie wporzo, tylko nie mam zadnej plytki dvd zeby sprawdzic :) ale cdr i cdrw czyta bezproblemowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 dvd czyta bardzo dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Potestujcie i dajcie znać, bo też myśle o nim. Czy nie jest za głośny :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 wiesz co u mnie to go nie słychac bo mam 3 coolery + volcano 7 wiec słychac tylko volcano:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...