aquajac Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 podkręcam powerstrip procesor dla rade ,a ram karty ani o jedną jednąstke????bo mi odrazu przy zastos. ustawień czarby ekran wywala.mam sterwniki seri 7 nie wiem czy to przez to.co zrobić???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 zmien program.. jak nie pomoze to mozesz dac tylko radiatorki na pamieci.. zreszta ta karta to nie szczyt techniki wiec nie spodziewaj sie po niej za duzo. wiecej w FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquajac Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 zmien program.. jak nie pomoze to mozesz dac tylko radiatorki na pamieci.. zreszta ta karta to nie szczyt techniki wiec nie spodziewaj sie po niej za duzo. wiecej w FAQ wiem ze ta karta to lipa i dlatego chce z niej coś wicisnąć ,to jaki polecasz program???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 spróbuj Riva Tuner, ale wątpie żeby pomogło. bo albo karta ma jakąś blokadę na podkręcanie, albo pamięci jakieś lipne. no ale spróbować nie zaszkodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 spróbuj Riva Tuner, ale wątpie żeby pomogło. bo albo karta ma jakąś blokadę na podkręcanie, albo pamięci jakieś lipne. no ale spróbować nie zaszkodzi :)nie ma czegos takiego osobiscie uzywam rivatuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...