Vegan Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Może ktoś będzie szukał radiatora pod wymiar ??? almot@kokila.com.pl gość zrobi chyba do max 240x240x60 ale ppo co wiecej ?? przykładowe ceny 240x120x60 140 zł 60x60x60 chyba cośkoło 30 zł dla tych co boją sie wucetu :-) Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 jakies zdjatka :?: jaki material Cu, Al - a moze laczone :?: nie chce zawracac [gluteus maximus] gosciowi na maila jak mialoby sie okazac ze to jakis badziew :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 może jakies zdjęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 gośc sie nie zna na necie słabo więć z fotosami kiepsko ... materiał to alu ... ale z miedzi może też coś ci wyskrobie ... ale pewnie cena będzie ......:-( http://www.kokila.com.pl/ >foto>radiatory> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Fakt mało fot(i cienka jakość takowych). Ja bym był zainteresowany, bo potrzebuje radiatorki na pamięci grafy, qumpel zaś na mostek(nie pamiętam czy północny, czy południowy). Nio i miło by było z miedzi. Jutro wyśle maila z zapytaniem o koszty. Dzięki za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 no no - tylko martwi mnie to "Zajmujemy się odlewaniem aluminium..." czy przypadkiem taki proces nie powoduje uwiezenia wewnatrz jakis banieczek powietrza ale moze sie skusze na to okragle sloneczko (troszke zmodyfikowane) - jak znalazl do graficzki a co jest z tym kalkulatorkiem co ma byc gdzies na stronie - ja go nie widze :( (Opera) i co on liczy - cene czy powierzchnie radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...