Ram1rez Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zainstalowanego mam VirtualDuba-1.6.12 do kompa podlaczony magnetowid Panasonic NV-J35HQ (dźwiek mono) z wychodze wyjsciem chinch potem przejsciówka i do karty dźwiękowej (gniazdo mikrofonu) za pomoca małego Jacka problem w tym że Dub nie odtwarza dźwieku. Ustawienia Duba raczej ok co może być źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 do gniazda mikrofonu... od tego jest zdaje się gniazdo LINE IN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Zrobiłem tak wcześniej :wink: Ale nadal problemik :? Nie wiem jak i czym zrobić kompresje na dvd :/ po prostu koszmar... Ludzia chcacym zgrywac filmy z VHS na DVD przez ViVo polecam InterVideo WinDVR 3 program o niebo lepszy od VirtualDub`a czy FlyCapa. Wiem bo testowałem przez 4 dni :wink: Edytowane 17 Lutego 2006 przez Jaro-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...