ig00rek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zainstalowałem sobię gimp-2.2.10-i586 i gtk+-2.6.2 i wszystko było by ok - Filtry działają tak jak trzeba, wszystko ok ale... Ale w trybie rysowania mam odwrócone kolory tzn: jak wybiore biały to rysuję na czarno itp. troszkę to utrudnia dobór kolorów :D Miał może ktoś podobny problem? Przeinstalwałem wszystko więc to nie to. Niepiszcie proszę abym zainstalował sobie PS bo mnie niestać, pozatym niedługo przesiadam sie na linuxa a tam niema raczej alternatywy dla gimpa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Popróbuj, może w opcjach, albo w czymś takim zmieniłeś na "odwrócenie kolorów" ja pracowałem w GIMPie przez długi okres, ale ok. 3 lata temu, więc wiele ci nie pomogę, ale takiej sytuacji nigdy nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...