Skelen Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Napaliłem się na granie w stare gierki jak Settlers 2 a tu ZONK, mysz nie chce działać w DOSie. Mój system operacyjny to WinXP. Czy wogóle pod tym systemem będe mógł pograć w stare gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 tryb zgodnosci ( w stecz :PPPPP0 ale roznie to dziala :((((((() PKM na *.exe i wlasciwosci, zakladka tryb zgodnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skelen Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Nie mam w opcjach wyboru Xpeka. Moja nauczielka infy coś kiedyś mówiła że ustawia się to gdzieś w ustawieniach myszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 :P nie wiem jaki kurs konczyla " twoja nauczycielka " ( bez obrazy ) ale co chcesz tam ustawic :P opcje myszy sa w panelu sterowania a jesli chodzi o tryb zgodnosci to wybierz ( 95 winde ^^) moze pojdzie chociaz jak masz gryzonia USB to nie rokuje dobrze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skelen Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Nie pisała o ustawieniach w panelu tylko jakoś jeszcze inaczej. Jakąś komende w uruchom mówiła by wpisac ale nie pamiętam jaką I nadal nic... Pod ustawieniami 95 nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 myche masz na usb czy ps2 ? win xp nie posiada trybu dos, jedynie może go emulować :) może spróbuj alternatywnych metod, czyli ściągnij sobie z neta dyskietke startową (pobierz dyskietkę startowa z tej stronki) i zbootuj z niej kompa. potem w dosie odpal z dysku gierke, chyba że masz partycje w NTFS to wtedy klapa, chyba że wypalisz sobie gierke na CD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 http://prdownloads.sourceforge.net/dosbox/...er.exe?download ( DOSBox ) http://gry.a-m.pl/download.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...