twardy07 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Witam, Mam płytę główną Jetway. Zakupiłem ją, bo znajoma chciała, żebym jej złożył kompa za ok 200 zł. Płyta ma bardzo rozbudowany bios, magistrale 133 mhz, na Pintium III do 1 Ghz, nie ma AGP (ale ma wbudowaną grafe AGP4x, do 64 mb). Oto link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85558489 Chciałem się zapytać co w ogóle sądzicie o tej firmie? Czy jest solidna? Czy to coś w rodzaju lipnego AsRocka?? Pozdrawiam. Edytowane 14 Lutego 2006 przez twardy07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 "Towar okazal sie wadliwy" :lol: A firma moim zdaniem lipna strasznie, mialem tylko jedna plyte tej firmy i wiecej zadnej wiecej nie chce. Do tego to na SiSie do ktorego tez sie zdarzylem zrazic. Mam nadzieje, ze duzo nie dales za ten sprzet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy07 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 "Towar okazal sie wadliwy" :lol: A firma moim zdaniem lipna strasznie, mialem tylko jedna plyte tej firmy i wiecej zadnej wiecej nie chce. Do tego to na SiSie do ktorego tez sie zdarzylem zrazic. Mam nadzieje, ze duzo nie dales za ten sprzet :) Tylko 62 zł dałem ze ten sprzęt... mam nadzieje, że jakoś bedzie działał. Chodzi mi przede wszystkim o stabilność... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Dla mnie to tak jakbys mowil ze kupiles ECSa bo Ci zalezy na stabilnosci :/ Ale moze jestem uprzedzony. Generalnie juz i tak po ptakach bo kupiles tak czy inaczej. Jak dojdzie napisz jak to chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...