apm3 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Mam szybkie 2 pytania: mam DFI ultra D Venice i scytche Ninja i chciałem zapytać jakie jest max bezpieczne napięcie dla proca. drugie pytanie to na zwykłych geil (niebieskie) 2x512 jakie jest optymalne napięcie i ile tak średnio mogą iść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Daj 2v i zobacz co sie stanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Daj 2v i zobacz co sie stanie...Pewnie juz nigdy nie wstanie :D @apm3 Poczytaj troche watek o venice (jest przyklejony i tam sie wszystkiego dowiesz). Co do Geili to wg producenta moga chodzic na 2,9V, a ile pojda to sam musisz sprawdzic lecz nie spodziewaj sie zadnych cudow. Sa to dosyc slabe pamieci do krecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Nawet nie musi czytac tego watku . Wystarczy , ze tam spyta w koncu po to sa przyklejone tematy . Juz nawet nie chodzi o to zeby szukal caly watek tylko niech chociaz pomysli przez chwile i zada pytanie w temacie , ktory jest do tego stworzony :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...