Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 skad czerpiecie nazwy dla swoich kompow?? ja akurat teraz mam nazwe kompa tak jak usera... ale jak bym mial wiecej to glupio kazdego tam samo nazywac :) gdzies tam w akadmiku we wrocku sa dwa serverki Ikar i Dedal :) fajnie pasuje :) widzialem tez duzo nazw z rocnych postaci ksiazkowych... a Wy skad czerpiecie pomysly? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 No a no AsterCity to Proxy z zewnątrz widać jako prosieX.acn..... oczywiście X to cyfra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 :? co sie dzieje? Wysyp 'genialnych' tematow :? Ciekawe kiedy bedzie temat " jak ma na imie twoj k*tas" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 :? co sie dzieje? Wysyp 'genialnych' tematow :? Ciekawe kiedy bedzie temat " jak ma na imie twoj k*tas" Pewnie juz byl ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Nie no :lol:, żeby na oślej nie można było sobie pogadać o nazwach kompów :?. Fajnie jest dac kompowi jakies fajne imie :P. Własnie obmyślam imie dla mojego (kompa :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 :? co sie dzieje? Wysyp 'genialnych' tematow :? Ciekawe kiedy bedzie temat " jak ma na imie twoj k*tas" ew "jakiego masz duzego" :P :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no jasne - z ankieta :D ale co z tymi kilkoma paniami ktore sa na forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no jasne - z ankieta :D ale co z tymi kilkoma paniami ktore sa na forum? Buehehehe :lol: :lol: :lol: No widze ze jednak jeszcze masz poczucie humoru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Heh, mam i to wieksze niz mozesz sobie wyobrazic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no jasne - z ankieta :D ale co z tymi kilkoma paniami ktore sa na forum? dla pan to ankieta odnosnie rozmiaru biustu ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a ja pytalem powaznie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 hehehe ale jaja i to kocham na oslej.......mój komp nazywa sie BYDLE bo jest bydlakiem jak w najmniej odpowiednim momecie odmawia posłuszenstwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ikonka komputera na pulpicie u mnie podpisana jest : This machine is obsolete . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ja swojego nazwalem synek:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 o ile sie nie myle to Avalon a jak nie to Calevaluatea ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 A moj Iza na czesc pewnnej kobiety, ktorej i tak nie bede mial.<. Chodzi oczywiscie o Atari ;] (wiecznie zywy ;D ). A co do PC'a to "Billu" ;]. Hehe ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 mam! mój jest brzydki ale fajny :) -Hefajstos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 najlepiej to pojsc do akademika i przeczesc siec.. tam jest tego w ... mnostwo :) niektorych nazw do dzis nie moge zrozumiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 mam! mój jest brzydki ale fajny :) -HefajstosMój też z mitologii - Zeus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 moj sie nazywa Ania :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ja mojego nazwałem Buli i nawet niewiem czemu :) poprostu mi sie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 A ja nie mam sieci :) a najczesciej go nazywam: "Co q... nie pojdziesz na fsb152???" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 A moj jest widoczny w otoczeniu jako GSi16v (trudno sie nie domyslic dlaczego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 A ja nie mam sieci :) a najczesciej go nazywam: "Co q... nie pojdziesz na fsb152???" Dobre LOL :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Mój nazywa się Złom, co widać w podpisie. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 :? co sie dzieje? Wysyp 'genialnych' tematow :? Ciekawe kiedy bedzie temat " jak ma na imie twoj k*tas" a ja pipieram Grzesia........ od pewnego czasu na forum zaczynaja sie glupie topici......... aha.. moj komp nie ma imienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mój tak, jak moja ksywa - Chomik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 to zalezy od jakosci porozumienia miedzy mna a kompem wczoraj i dzisiaj wczesnym rankiem bylem z nim na Nutte Hurre u.v.a teraz jest ok wiec jest git : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a mnie jak ktos pyta co robie - to mowie ze bawie sie z psem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 OT: Chomik47 - ZAJEBISTY emblemat :D:D:D:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...