maSTHa212 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Hmm nie wiem czy to dobry pomysl, np typ u ktorego ja kupilem Inspirona 9300 obecnie ma zawieszone konto i jest scigany za przemyt takze jesli chodzi o Allegro to nigdy nic nie wiadomo. pozdrawiam Edytowane 24 Lutego 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 nic dziwngo jak morska wysylal laptopy a pozniej sprzedaje po 6 klockow za sztuke to sie w koncu skarbowy zainteresowal, teraz moga sobie organy scigania dowolnie buszowac po kontach allegrowiczow jak chca sprawdzic takie zeczy. sam bym handlowal bo mam taie mozliwosci jak by nie to ze na allegro jest ryzyko, a w lokalnym srodowisku opychac lapki za cirka 6 klockow to nie jest prosta sprawa i potrzebny jest zasieg ogolnokrajowy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...