harek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam, Mam problem, woczoraj szukalem skrotu na klawiaturze i wciskalem rozne klawisze. Dzis jest ten problem ze pryestawila mi sie klawiatura i nie wiem co zrobic abz znow bzlz normalne znaki.... Bardziej obrazowo : gdy wcisne y mam literke z i na odwrot, gdz wicsne : mam literke Ł , gdz wcisne - mam ? , tak samo + mam * ... itd... moze ktos wie co yrobic ? Sorrki ya literowki ale to klawiatura :x :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam, Mam problem, woczoraj szukalem skrotu na klawiaturze i wciskalem rozne klawisze. Dzis jest ten problem ze pryestawila mi sie klawiatura i nie wiem co zrobic abz znow bzlz normalne znaki.... Bardziej obrazowo : gdy wcisne y mam literke z i na odwrot, gdz wicsne : mam literke Ł , gdz wcisne - mam ? , tak samo + mam * ... itd... moze ktos wie co yrobic ? Sorrki ya literowki ale to klawiatura :x :blink: sprawdź, czy ustawiony układ klawiatury to "Polska programisty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 sprawdź, czy ustawiony układ klawiatury to "Polska programisty"Dzięki za pomoc :lol2: , że też o tym nie pomyślałem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...