w-u-j-e-k Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 No właśnie kupiłem dysk SATA ,podłączam go do kompa (mam jeszcze 1 dysk ale PATA ) w Biosie go wykrywa a w windowsie juz nie... Dodam ze instalowalem najnowsze sterowniki z netu. Co moze byc nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Płyty ECS K7S5A nie obsługują dysków SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja mam DFI lan party Ultra-D wiec powinno to chodzic ,dodam ze nie instalowalem tej dyskietki ktora dostalem tylko pobralem z neta wszystko , i jeszcze jedno w menadzeze urzadzen normalnie wykrywa Nvidia Nforce4 Serial Ata Controller. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Co to znaczy : " w Biosie go wykrywa a w windowsie juz nie..." ?? dysk na którym nie ma partycji nie jest widziany w oknie "Mój Komputer", ale to (mam nadzieję?) juz wiesz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Hehe zapomniałem o tym..... Dobra wszystko gra już !! Wielkie dzięki za przypomnienie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...